Redactieprofs | Leren schrijven
Leer beter schrijven voor je bedrijf of organisatie. Van een Redactieprof.
online schrijftraining, schrijfcoach, schrijftraining, redactie
16886
post-template-default,single,single-post,postid-16886,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Wil jij beter leren schrijven? Begin nu!

Effectief schrijven is een kunst. Het is niet hetzelfde als alle woorden, punten en komma’s op de juiste plek zetten. Het heeft veel meer te maken met overtuigen en zorgen dat je lezers in actie komen. Redactieprofs schrijven zelf, maar leren ook jou beter schrijven. Met veel liefde. En als het nodig is vandaag nog!
Schrijftraining nodig? Op zoek naar een goede schrijfcoach? Redactieprofs hebben een ruim aanbod aan schrijftrainingen en coaching. Ze etaleren het vanaf vandaag op de bekende website Redactieprofs.nl. Welke training past bij jou? Kom in actie en vraag meer informatie op bij de Redactieprof van je keuze.  Schrijven is zo belangrijk, daar weten wij echt alles van! E-learning Klantgericht schrijven voor niet-professionals Deze e-learningopleiding is bedoeld voor iedereen die het lastig vindt om goede teksten te schrijven voor relaties.  Redactieprof Jeroen biedt je een mix van theorie, praktische tips en leuke schrijfopdrachten. Plus een opfrismodule spelling & grammatica. Resultaat: schrijven is niet langer een worsteling, maar een plezierige activiteit!Start: vandaag nog!

Succesvol schrijven voor ondernemers 

Een online training in combinatie met live coaching. Redactieprof Sasja leert ondernemers in 8 heldere modules en 8 eyeopeners in vier maanden tijd daadwerkelijk meer klanten te trekken met hun teksten. Schrijven is een onmisbare basisvaardigheid voor zzp’ers en kennisondernemers. In kleine groepen leren en motiveren ze elkaar om werk te maken van hun teksten. Met succes. De deelnemers  worstelen niet langer met hun blogs, webteksten en e-mails. Ze schrijven sneller en met meer effect. Het resultaat? Meer omzet en meer werkplezier.

Start: neem contact op met Sasja.

Pakkend schrijven

Wil je beter formuleren? Veelgemaakte spel- en stijlfouten vermijden? Een korte en bondige tekst leren schrijven, waarmee je de lezer prikkelt? Deelnemers aan de training Pakkend schrijven leren teksten schrijven die uw lezers écht aanspreken. Van brieven en webteksten tot persberichten en folderteksten. Redactieprof Jeroen van der Bijl geeft praktische oefeningen. Hoed u voor zijn goudeerlijke maar directe feedback.

Start: in overleg

Een aantrekkelijk bedrijfsblad

Hoe maak je je bedrijfsblad aantrekkelijker en professioneler? Redactieprof Marleen leert je in twee middagen alles over doel en doelgroep, vorm en stijl, rubrieken, interviewen, koppen en leads maken, redigeren, fotobijschriften, begrijpelijke taal en eindredactie.  Je kunt kiezen voor een basistraining of voor maatwerk.

Start: in overleg

Dus: ben of ken jij iemand die beter wil leren schrijven?

Kijk regelmatig op onze website, abonneer je op onze nieuwsbrief en/of like onze Facebook-pagina.

Dan houden we je automatisch op de hoogte.

Heb je een vraag? Mail naar een van de Redactieprofs. We helpen je graag!

Sasja Nicolaï
sasja@nicolaitekstwerk.nl
Geen reacties

Geef een reactie