Redactieprofs | Proud to be a Prof – De kracht van het netwerk
17137
post-template-default,single,single-post,postid-17137,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Redactieprofs at sea

Proud to be a Prof – De kracht van het netwerk

Redactieprofs is een netwerk van ervaren tekstschrijvers. We hebben elkaar gevonden, omdat we als collectief onze klanten willen bedienen.

Als team kunnen we onze opdrachtgevers kwaliteit en continuïteit garanderen. Bij ziekte is er altijd een vervanger beschikbaar en samen kunnen we grote klussen aan, zoals jaarverslagen en complete magazines.

Genoeglijk boottochtje

Zelf ben ik met Bureau Schrijfwerk nu zeven aangesloten bij Redactieprofs. Collega Helene mailde me destijds. Of ik niet iemand wist die het netwerk kon versterken. Na enig nadenken wist ik wel iemand: ikzelf. Een kennismaking met andere Redactieprofs volgde tijdens een genoeglijk boottochtje op de Nieuwe Maas en een museumbezoek. Het klikte.

Klant goed van dienst zijn

Ik moet bekennen dat ik Redactieprofs in het begin vooral zag als een middel om zelf meer omzet te krijgen. Maar al snel bleek het netwerk een veel bredere functie te hebben. De krachten bundelen om een klant snel uit de brand te helpen. Elkaar de bal toespelen als je zelf even vol zit, zodat je klanten toch goed van dienst kunt zijn. Een collega om hulp vragen als je ziek bent, zodat je toch die deadline kunt halen en je klant tevreden kunt stellen. En natuurlijk regelmatig bij elkaar komen om kennis te delen en het gezellig te hebben.

Grote projecten

Samen kunnen we ook grote projecten aan, zoals jubileumuitgaven en magazines. We reduceren de productietijd, inspireren elkaar, en ieder draagt bij vanuit zijn eigen expertise. Enkele mooie voorbeelden vind je in het Portfolio op deze website. Zoals het magazine Kaliber dat we maakten voor het Nationaal Militair Museum en de jubileumglossy die ik met Redactieprof Marleen maakte voor GP Groot.

Energie

Met zijn allen werken aan een project geeft enorm veel energie. Zo kwam er onlangs een verzoek binnen via deze website. Eindredactie van een aanvraag voor erkenning als onderwijsinstelling bij het ministerie van OC&W. De opdrachtgever wilde binnen een week de aanvraag met vele bijlagen gereed hebben. Een oproep in de groepsapp bracht aan het licht dat collega’s Sasja en Helene bij konden springen. En zo konden we deze klant helpen.

Altijd klaar

Wil je meer informatie over onze werkwijze of sparren over een communicatieproject? Neem dan contact met ons op. We stellen graag een team samen om jouw communicatieklus te klaren. We staan altijd klaar voor de beste tekst.

Jos Leijen
info@bureauschrijfwerk.nl
Geen reacties

Geef een reactie