Redactieprofs | E-zine
Stichting School en Veiligheid zette een e-zine in om relaties te informeren over het thema seksualiteit. Redactieprof Marleen Kamminga bedacht het concept en deed de tekstredactie.
e-zine
16758
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16758,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Over dit project

Seks is een heikel onderwerp in het onderwijs. Het e-zine School & Seksualiteit nodigt onderwijsprofessionals in het primair en voorgezet onderwijs uit om het gesprek erover aan te gaan. Centrum School en Veiligheid ontwikkelde dit e-zine met Redactieprof Marleen, in opdracht van het ministerie van OCW.

 

In het e-zine staan niet de incidenten, maar de seksuele ontwikkeling zelf centraal. Want waar angst de boventoon voert, is weinig ruimte voor warmte en vertrouwen. En gaat het daar niet juist om bij seksualiteit? Centrum School en Veiligheid begeleidde de productie en leverde casuïstiek en contactpersonen aan. Riesjart Annaars werkte het digitale ontwerp uit en maakte het samen met Urban Hippos volledig responsive. Met Centrum School en Veiligheid verzorgden Marleen en Riesjart ook de beeldredactie. Het themazine is opgevolgd door een toolkit, ontwikkeld door CS&V en IVP.

Categorie
ministerie van OCW