Redactieprofs | Portfolio Tags conceptontwikkeling
148
archive,tax-portfolio_tag,term-conceptontwikkeling,term-148,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Jubileumuitgave? Kies voor een magazine: dé manier om recht te doen aan alle medewerkers, doelgroepen, activiteiten en de rijke bedrijfsgeschiedenis. Marleen bedacht het redactionele concept en verzorgde met hulp van Redactieprof Jos de redactie van het glossy magazine 100 jaar GP Groot.

 

In een eeuw groeide het Noord-Hollandse bedrijf uit van een familiebedrijf met zeven zonen tot een eigentijdse bedrijvenfamilie met drie divisies en 750 medewerkers. De geschiedenis werd opgetekend in een magazine vol verhalen, historisch en actueel beeldmateriaal.

 

Medewerkers en gepensioneerden aan het woord laten over toen en nu. Zoveel mogelijk moois putten uit de rijke collectie historische foto’s. Een tijdsbeeld schetsen en laten zien met welke waarden het familiebedrijf na 100 jaar hard werken naar de toekomst kijkt. En: vertellen hoe die toekomst er steeds schoner en duurzamer uit kan zien. Al deze doelen komen tot hun recht in het 160 pagina’s tellend magazine. In deze jubileumuitgave is aan elke doelgroep gedacht.