Tweets

Redactieprofs
tel.: 033 - 455 13 10
e-mail: info@redactieprofs.nl

Ons ABC van producten en diensten

Tekstproducten & diensten

Redactieprofs staan voor ideeën, woorden en daden. En dit is het resultaat: ons ABC aan producten en diensten. Bel Redactieprofs voor meer informatie of een offerte.

 

Advertentie: Personeel nodig? Iets nieuws te melden? Een leuke actie? Wij schrijven uw advertentietekst of maken de complete advertentie.

Top

Blad: Uw organisatieblad uitbesteden? Wij interviewen, schrijven, redigeren, verzorgen hoofdredactie of eindredactie, ontwikkelen bladconcepten en redactionele formules en stellen schrijfwijzers samen. Liever zelf doen? Wij trainen redacties en geven schrijfvaardigheidstrainingen.

Blog: Blogs bijhouden kost u te veel tijd? Wij doen het snel en goed. Ghostwriting of redigeren.

Boek: Conceptontwikkeling, uitvoering, eindredactie, ghostwriting. Themaboeken, jubileumuitgaven, informatieve boeken.

Boekin1dag: Zelf schrijven met een groep vakgenoten of relaties? Boek nu een boekin1dag-sessie.

Brief: Begrijpelijke of overtuigende brief nodig? Wij schrijven ze of leren u zelf hoe het moet.

Brochure: Maak indruk met uw corporate brochure. Wij denken mee over het concept, schrijven de tekst en zorgen als u dat wilt ook voor de vormgeving, de fotografie en het drukwerk.

Top

Conceptontwikkeling: Op zoek naar de juiste vorm of formule voor een blad, brochure, jaarverslag of website? Zet de creatieve kracht van Redactieprofs in.

Copywriting: Bel Redactieprofs voor een pakkende pay-off, een sprankelende slogan of een brief die mensen in beweging zet.

Corporate tekst: Kernboodschap, missie, visie, corporate brochure, pitch, profieltekst sociale media, unique selling points? Wij zorgen voor een doeltreffende verwoording.

Top

Digitaal jaarverslag: Het digitale verslag is in opmars. Redactieprofs begrijpen waarom. Schrijven voor het web doen we goed en graag.

Digitaal jaarverslag: Het digitale verslag is in opmars. Redactieprofs begrijpen waarom. Schrijven voor het web doen we goed en graag.

Top

E-nieuwsbrief of e-magazine: Uw relaties op de hoogte houden? Met een elektronische nieuwsbrief blijft u regelmatig ‘in beeld’. Wij helpen u met een aansprekende bladformule en dito tekst en beeld.

Eerste Hulp Bij Tekstprobleem: Zit u vlak voor een deadline met de handen in het haar? U staat er niet alleen voor. Er is altijd wel een Redactieprof beschikbaar die u uit de brand helpt. Ook voor een taalvraag kunt u ons bellen of mailen. We geven meteen antwoord en het kost u niets!

Eindredactie: Alleen typ-, spel- en taalfouten eruit halen? Of ook zinnen, alinea’s en tekststructuur onder de loep nemen? Aan u de keuze. Tijdelijke vervanging van uw eigen eindredacteur nodig? Ook voor interimdiensten kunt u ons inschakelen.

Top

Ghostwriting: Geen inspiratie, geen tijd? Geen uitgesproken talent voor schrijven? Uw boek, blogs, tweets zijn bij ons in deskundige handen.

Top

Hoofdredactie: Uw bedrijfsblad uitbesteden? Of tijdelijk een vervanger nodig? Vraag een Redactieprof. Met onze ervaring staan we garant voor goede, creatieve content en een vlekkeloze organisatie.

Top

Instructie: Een duidelijke uitleg is een hele kunst. Redactieprofs beheersen die. We schrijven de instructie precies zó op dat de lezer de handelingen op de juiste manier uitvoert.

Interim-redactie: Tijdelijk 'schriftelijke versterking' nodig vanwege een project of tijdelijke afwezigheid van uw hoofdredacteur/eindredacteur/webredacteur? Redactieprofs pakken de draad snel op en werken ook op locatie.

Top

Journalistieke tekst: Een goed verhaal met kop en staart, rake quotes, pakkende koppen, informatieve tekstkaders: Redactieprofs schrijven het. Passend bij uw uitgave en doelgroep, in uw tone-of-voice en in lijn met uw doelstellingen.

Top

MVO: Redactieprofs zijn bekend met de 3 P's en de GRI-richtlijnen voor verslaglegging van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Uw MVO-verslag is bij ons in goede handen.

Top

Personeelsbladen: Artikelen en interviews, hoofdredactie, eindredactie, redactionele formule ontwikkelen: Redactieprofs hebben veel ervaring met personeelsbladen. Wij vertalen uw organisatieboodschap in een mooi vormgegeven en lezenswaardig blad.

Publiciteit: Persberichten, advertorials, free publicity, white papers, blogs: uw organisatie is gebaat bij media-exposure. Met onze hulp is de kans op (een aansprekende) publicatie groter! Wij schrijven, redigeren of geven een workshop persberichten/blogs schrijven. (Check voor schrijftips ook ons blogarchief!)

Top

Rapport: Rapporten redigeren, herschrijven en samenvatten, zodat de informatie volledig is, verbanden kloppen en de argumentatie steek houdt? Zodat uw lezers de gewenste informatie snel vinden en goed begrijpen? Voor Redactieprofs is dat dagelijkse kost. We helpen u graag.

Redigeren: Wij verbeteren teksten op elk gewenst niveau: van lichte eindredactie op woord- en zinsniveau tot herschrijven, herstructureren en inkorten. Met een voorbeeldfragment laten we u zien wat u van ons kunt verwachten.

Relatiemagazine: Digitaal of print. Conceptontwikkeling, hoofdredactie/eindredactie, interviews, schrijven, redigeren, productiebegeleiding (fotografie, vormgeving, drukwerk).

Top

Schrijftraining: Beter en duidelijker formuleren? Veelgemaakte spel- en stijlfouten vermijden? We zetten onze ervaring graag voor uw organisatie of team in. Trainingen op maat, individueel of in een groep.

Socialmedia-schrijfhulp: Wel of een Facebookpagina? Een aansprekend profiel op LinkedIn? Tweets die interessant zijn voor (beoogde) volgers? Kort en goed formuleren? Redactieprofs staan u bij met raad en daad. Voor alle social media.

Storytelling: Verhalen overtuigen, spreken aan, illustreren, bekrachtigen, ontroeren, worden doorverteld en onthouden. Wij verzamelen de verhalen die weergeven waar uw organisatie voor staat en bewerken ze voor uw publicaties.

Subsidieaanvraag: Uw project staat of valt met een ijzersterke subsidieaanvraag. Gelukkig zijn er Redactieprofs die daar ervaring mee hebben.

Top

Verslag van de dag: Uw evenement – congres, conferentie, symposium etc. – vastleggen in een digitaal of geprint verslag? Redactieprofs en partners in film, fotografie en websitebouw verzorgen het: kort, lang, geschreven, gefilmd.

Voorlichtingstekst: Folders, brieven en websitepagina’s voor personeel, patiënten, gebruikers, bewoners, burgers en andere belanghebbenden vereisen heldere teksten. Dat scheelt de organisatie veel telefoontjes. Wij schrijven ze met plezier.

Top

Webnieuwsabonnement: De website van uw organisatie up-to-date houden: maar al te vaak blijft het bij een voornemen. Maar oud nieuws maakt weinig indruk op bezoekers (en zoekmachines). Met een webnieuwsabonnement van Redactieprofs is dat probleem de wereld uit. Altijd de laatste ontwikkelingen en nieuwste projecten op uw site!

Webredactie: Wij zorgen voor goede webteksten en houden daarbij rekening met de vindbaarheid via Google (SEO). Webredacteur op locatie nodig? Ook voor interim-opdrachten kunt u een beroep op ons doen.

Websites: Als schrijvers begrijpen we goed wat lezers zoeken. Websitebezoekers zijn ongeduldige lezers, die we graag bedienen met een zoekmachinevriendelijke site, een doordachte navigatiestructuur en bondige teksten.

Workshop redactie: In een of meer dagdelen ontdekken hoe je je bedrijfsblad kunt verbeteren? Met een workshop van Redactieprofs krijgt uw blad een boost. Altijd maatwerk, dus herkenbare voorbeelden. Praktijkgerichte en direct toepasbare vakkennis, van echte vakmensen.

Top

Zakelijke teksten: Kost het u veel tijd en of moeite een goede zakelijke brief of e-mailtekst te schrijven? Redactieprofs zetten uw ideeën om in een tekst die werkt. Snel en professioneel.