Redactieprofs | Beter leren schrijven? Vraag een Redactieprof
Beter leren schrijven? Vraag een Redactieprof.
schrijftraining
16574
post-template-default,single,single-post,postid-16574,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Beter leren schrijven? Vraag een Redactieprof

Effectief schrijven is een kunst. Het is niet hetzelfde als alle woorden, punten en komma’s op de juiste plek zetten. Het heeft veel meer te maken met overtuigen en zorgen dat je lezers in actie komen. Redactieprofs schrijven zelf, maar leren ook jou beter schrijven. Met veel liefde. En als het nodig is vandaag nog!

Schrijftraining nodig? Op zoek naar een goede schrijfcoach? Redactieprofs hebben een ruim aanbod aan schrijftrainingen en coaching. Welke training past bij jou? Kom in actie en vraag meer informatie op bij de Redactieprof van je keuze.  Schrijven is zo belangrijk, daar weten wij echt alles van!

E-learning Klantgericht schrijven voor niet-professionals 

Deze e-learningopleiding is bedoeld voor iedereen die het lastig vindt om goede teksten te schrijven voor relaties. Redactieprof Jeroen van den Nieuwenhuizen biedt je een mix van theorie, praktische tips en leuke schrijfopdrachten. Plus een opfrismodule spelling & grammatica. Resultaat: schrijven is niet langer een worsteling, maar een plezierige activiteit!

Start: vandaag nog!

 

Succesvol schrijven voor ondernemers

Een online training in combinatie met live coaching. Schrijven is een onmisbare basisvaardigheid voor zzp’ers en kennisondernemers. Redactieprof Sasja leert ondernemers in daadwerkelijk meer klanten te trekken met hun teksten. In kleine groepen of 1-op-1. Met succes. De deelnemers  worstelen niet langer met hun blogs, webteksten en e-mails. Ze schrijven sneller en met meer effect. Het resultaat? Meer omzet en meer werkplezier.

Start: in overleg.

 

Schrijven voor internet en intranet

Een bericht voor internet is snel geschreven. Maar staat er ook in wat er in moet staan? Bereik je je doelgroep ermee? En doen ze ook wat je graag van ze wilt, bijvoorbeeld zich aanmelden voor een activiteit? Redactieprof Jos geeft schrijftrainingen voor medewerkers van woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en verenigingen. In één of twee dagdelen leer je de grondbeginselen van berichten schrijven voor internet. Een beetje theorie en vooral veel oefenen.

 

Pakkend schrijven

Wil je beter formuleren? Veelgemaakte spel- en stijlfouten vermijden? Een korte en bondige tekst leren schrijven, waarmee je de lezer prikkelt? Bij de training Pakkend schrijven leer je teksten schrijven die je lezers écht aanspreken. Van brieven en webteksten tot persberichten en folderteksten. Redactieprof Jeroen van der Bijl geeft praktische oefeningen. Hoed u voor zijn goudeerlijke maar directe feedback.

Start: in overleg

 

 

Een aantrekkelijk bedrijfsblad

Hoe maak je je bedrijfsblad aantrekkelijker en professioneler? Redactieprof Marleen leert je in twee middagen alles over doel en doelgroep, vorm en stijl, rubrieken, interviewen, koppen en leads maken, redigeren, fotobijschriften, begrijpelijke taal en eindredactie.  Je kunt kiezen voor een basistraining of voor maatwerk.

Start: in overleg

 

Ben of ken jij iemand die beter wil leren schrijven?

Kijk regelmatig op onze website, abonneer je op onze nieuwsbrief en/of like onze Facebook-pagina.

Dan houden we je automatisch op de hoogte.

Heb je een vraag? Stel hem hieronder of mail naar een van de Redactieprofs. We helpen je graag!

 

Sasja Nicolaï
sasja@nicolaitekstwerk.nl
Geen reacties

Geef een reactie